dimecres, 23 de febrer del 2011

Humor i teatre els caps de setmana a La Villarroel

La Villarroel inicia la seva particular temporada de caps de setmana d’humor i programa dos espectacles-monòlegs humorístics per a les tardes del 26, 27 de febrer i 5, 6 de març, com una iniciativa que es preveu tingui continuïtat durant aquesta temporada proposant així a l’espectador una oferta variada que inclou teatre – humor – música en diferents espectacles.

El dissabte 26 de febrer i 5 de març, podrem veure a Joan Domínguez, actor, showman i humorista presentant el seu espectacle “Una miiiiierda”, monòleg d’humor el títol del qual té com a objectiu avançar-se a les crítiques. Joan Domínguez es va fer popular al programa “Un, dos, tres” com el hombre de la caja i la seva trajectòria és molt àmplia participant a programes com “El club de la comedia” i en diferents sèries d’èxit com “Aquí no hay quién viva”.

El diumenge 27 de febrer i 6 de març, podrem veure a Edu Mutante i el seu espectacle “Mi familia materna... y la de verdad”, un show de monòlegs, imitacions, cançons i moltes sorpreses més d’aquest polifacètic artista que ha consolidat una àmplia experiència en diferents disciplines. Actualment porta el seu espectacle en gira per tota Espanya i col·labora en diferents programes de ràdio i televisió, sent un dels còmics més sol·licitats de tot el circuit nacional de comèdia.  

Els horaris dels espectacles seràn dissabte 26 de febrer i 5 de març, a les 18h i 22h; diumenge 27 de febrer, a les 18h; i diumenge 6 de març, a les 18h i les 20h, al preu únic de 12 €. Preus especials per a grups a Promentrada.

És una nova iniciativa de la sala que crec és interessant i necesita el suport de tots vosaltres.
Recordeu, a més, que l'obra Killer estarà encara en cartell fins el proper 6 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada