dimarts, 25 d’octubre del 2011

Premis butaca 2011

Ja teniu a la vostra web la XVII edició dels Premis Butaca de Teatre de Catalunya, dedicats a donar a conèixer actors, professionals i muntatges de l'escena de petit format a Catalunya.

Aquí podeu votar.

D'entre les moltes opcions, us fem una petita mostra a continuació. Trobarem espectacles que sí ha visitat "Off Barcelona", com ara "In on It" (que es va fer al Teatre Gaudí) o "Nit de Sant Joan" (a l'Artèria Paral.lel), cadascun en el seu propi "terrirori"; o bé  en espectacles que ens han cridat l'atenció i dels que es parla molt i molt bé, com ara "El Casament d'els petit burguesos" (que es va estrenar a l'Almeria Teatre, i ara està de gira).

Què dir del muntatge "In on It" que no haguem dit abans? Un format simple, senzill, i amb dos actors del calibre de Xavi Casan i Roger pera, dirigits magistralment per Òscar Molina, amb il.luminació del Dani Gener. Més info aquí.

També a destacar el re-muntatge d'un clàssic del musical de Dagoll Dagom, que és quasi parlar del musical català: "Nit de Sant Joan". En l'edició més moderna i presentada a la inauguració de l'Artèria Paral.lel.


I com a tercera proposta tenim a un espectacle que ha passat sense fer molt soroll, però que ha estat un autèntic "corredor de fons": es tracta de "El casament dels petit burgesos", àcida crítica social per a gaudir. Aprofitant que aquest espectacle encara és als escenaris (el dia 27 actúen a Cornellà), us deixem amb un altre tastet.

(Almeria Teatre), Millor muntatge a millor muntatge en petit format i Millor Caracterització.

Així doncs, que guanyi el millor...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada