dissabte, 24 de desembre del 2011

Espectacles dels "Petits"...per als més petits!


Aquest post el dediquem “en estas fiestas tan señaladas, y que nos llenan de honda satisfacción” a la quitxalla més menuda i la que aquests dies fa llum per sí mateixa, feliç pel Nadal, el Tió, els Reis...

Des de Off Barcelona se’ns ha ocorregut que tampoc podíem oblidar els nostres mal anomenats “petits” de l’espectacle, i fidels a la filosofia del blog, anem “a per ells”. Vull dir amb això que els espectacles que ja han estat suficientment publicitats, com ara “Jerónimo Stilton 3d” i“El gat amb botes” en cinema; o com “Les Miserables” o “Grease” en teatre, són bons espectacles, res a dir; però ara volem donar veu als espectacles que no tenint la dimensió ni la difusió publicitària tant a l’abast, tenen una oferta més que digna per a ser vistos, i perquè no, admirats.

Veureu a continuació ofertes tant en cinema com en teatre:

  • TEATRE:
    • Teatre Gaudí, fins el 8 de Gener (PRORROGAT FINS EL 15):
      • "HAPPY HA-HA": Un espectacle força original i interactiu per nens de 2 a 9 anys, fet per 3 actors fabulosos que ens endinsaran en una història enmig de l'oceà, que no és cap altre que l'enorme linòleum de la Gaudí. Un bonic espai a on escampar la imaginació dels més petits. Més informació aquí.
    • Almeria Teatre, fins el 8 de gener:
      • "UN NADAL DE PASTORETS" és la més original i més gamberra proposta pastoril per aquestes dates. Si voleu uns pastorets originals per a aquestes festes, aquest espectacle no us decebrà. Més informació aquí.
    • Guasch Teatre, fins l'1 de gener:
      • "VE'T-HO AQUÍ UNS PASTORETS", una altra visió original del clàssic dels nadals. Trobareu més informació aquí.


  • CINEMA:

 En aquest apartat destacarem un cinema que ha dedicat el seu espai i les seves sessions a un cinema d'animació de moltíssima qualitat però de poca distribució. Parlem, com no podia ser d'una altra manera, dels cinemes Verdi. Ara ja gairebé "digitalitzat" al complet, ens proposa aquests nadals una aposta força interessant. Una delícia per als més petits, i una obra d'art del dibuix i l'animació per als adults.

Es tracta del film "UN GAT A PARIS", film d'animació que tracta de la doble vida d'un gat, dins una trama policial. I tot això amb el trasfons d'un París redecorat per a la història. Ha estat seleccionat per als Òscar de Hollywood en la categoria d'animació. Més informació aquí.

Us deixem amb el tràiler del film, per si us animeu! I Bones Festes a tots!!!



1 comentari: