dimarts, 1 d’agost del 2017

Què fem a l'estiu? Recomanem...teatre!

Com no podia ser d'altre manera, Off Barcelona us fa unes propostes fora de l'àmbit "oficial" i us convida a gaudir d'espectacles variats i de molta qualitat per aquest agost.
Veureu que gairebé tot són musicals...permeteu que per una vegada tiri del meu gènere favorit.

1.- SUGAR, CON FALDAS Y A LO LOCO


Per començar, un musical que si no heu vist encara ja trigueu, i si el vàreu veure al Teatre Gaudí i a l'Eixample Teatre no us el podeu perdre, entre d'altres coses perquè han muntat al Teatre Tívoli un espectacle a lo gran i han prorrogat funcions, que acabaran el 6 d'agost. Parlem de "Sugar, el Musical", basat en la clàssica pel.lícula de "Con faldas y a lo loco", magníficament dirigida per Pau Doz i coregrafiada fabulosament per Laura Olivella.



D'entre els actors, una fantàstica i divertida Beàlia Guerra fent el paper de Marilyn Monroe, seguida (i perseguida) per Xavi Duch i Rubén Yuste. Però el conjunt artístic no acaba aquí, i personalment trobo que tot el repartiment és perfecte, des de l'Albert Munyanyola fins al Dani Claramunt, tots conegudíssims dins el panorama del teatre musical més actual.
Una aposta que va començar més modestament, però que amb l'acollida de públic s'ha anat engrandint més i més. Cal remarcar l'adaptació que s'ha fet per al Teatre Tívoli, amb molt més cos de ball, el que fa que les coreografies encara sublimin més.
Al Teatre Tívoli fins el 6 d'agost. Afanyeu-vos, que queden pocs dies!

2.- TELL ME ON A SUNDAY



Una altra opció per aquests dies és el musical "Tell me on a Sunday", músical de més petit format pel qual ha apostat el Versus Teatre. Amb música d'Andrew Lloyd Webber, dirigida per Ferran Guiu i interpretada per Lu Fabrés.
"Tell me on a Sunday" ens explica la història d'una noia anglesa que marxa als Estats Units a la recerca de l'amor. Un viatge musical extern i intern que farà les delícies dels aficionats al gènere musical.
Al Versus Teatre fins al 3 de setembre.

3.- PER SI NO ENS TORNEM A VEURE


En Marc Sambola (compositor) i l'Alícia Serrat(lletra) ens presenten aquest petit musical, que ens explica la història de dues persones que no són el que diuen ser. Els personatges aniran agafant identitats falses per a manipular l'altre, fent un homenatge a les comèdies clàssiques d'embolics.
Al Maldà del 7 al 30 d'agost (Vídeo incrustat de Teatremusical.net)

4.- DON QUIXOTTE


Aquesta darrera proposta és multidiscicplinar, donat que aúna actors reals amb titelles. La idea parteix d'una col.laboració entre la companyia quebequesa Sortie de Sécours i Gataró, aquesta darrera resident de l'Almeria Teatre.
Una obra que donarà a parlar, no només per aquest tipus d'aposta, gairebé impossible de trobar al marc teatral actual, sinó perquè ens parla d'una de les obres més importants de la literatura universal com és El Quijote.
L'obra barreja català, castellà i francès, però no es fa gens estrany en aquest experiment teatral que esperem que es pugui tornar a donar. Un espectacle força valent dirigit per Philippe Soldevila.

I fins aquí el més destacat. Bones Vacances!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada